Nina Martina Korbar se pohvalila novim uspjehom: Ovu vijest sam jako dugo čuvala...

Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR se na Instagramu pohvalila novim uspjehom. Naime, svojim je pratiteljima otkrila da je snimila svoju prvu pjesmu pod nazivom Neprocjenjivo.

"Spremni za moj prvi singl? Zove se Neprocjenjivo. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evo, uskoro izlazi van. Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe. 

Ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah. Jako želim da se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno!" napisala je u objavi. 

Pratitelji su joj u komentarima čestitali na uspjehu. 

"Sretno!", "Bravo Nina. Nakon onoga što sam vidjela u Supertalentu, uopće ne sumnjam da ovaj singl neće biti hit", "Top", "Bravo Nina!", "Najbolja!", neki su komentari. 

Podsjetimo, Nina Martina je sudjelovala u posljednjoj sezoni talent showa Supertalent i dobila zlatni gumb Martine Tomčić. No, taman prije snimanja polufinalne emisije, Nina Martina se zarazila koronom i nije mogla sudjelovati na snimanju. Time je automatski napustila natjecanje na žaljenje svojim mnogih obožavatelja. 

Pročitajte više