Nina Morić zaplesala na Zrću

FESTIVAL Tuborg Green Beat sinoć je svojim nastupom u Papayi na Zrću zatvorio jedan od najutjecajnijih DJ-a današnjice, Pete Tong. Ovaj vrhunski glazbenik je autor i voditelj glazbene emisije na BBC Radio 1, a zaslužan je za glazbu iz tri filmska hita - "The Beach", "Human Traffic" i "24 Hour Party People". Također je pridonio ulasku house glazbe na komercijalne satnice u Velikoj Britaniji. Emisiju ovog house virtuoza koji diktira današnje glazbeno tržište slušaju ljudi u 25 zemalja diljem svijeta.

Na Tuborg Green Beatu, koji je trajao od 12. do 15. kolovoza, prije Tonga su nastupili Eric Prydz, ToolRoom Knights (Mark Knights, Dirty South) te popularni trojac Swedish House Mafia.

Osim velikih glazbenih imena, na jučerašnjem partiju bila je lijepa i problematična manekenka i voditeljica Nina Morić. Izgleda da ni ona nije mogla odoljeti vrućim glazbenim ritmovima iz radionice Petea Tonga.

Nina pakira kofere i odlazi u Indiju

Kad ne partija, Nina radi na svojem prvom literarnog uratku naziva "Cijela istina" koji bi trebao otkriti sve tajne iz njezine spavaće sobe i najintimnije detalje iz zajedničkog bračnog života s talijanskim "kraljem paparazzo fotografije" Fabrizijom Coronom. S posljednjim ljubavnikom Massimom Baltimoreom nije u dobrim odnosima nakon što ju je navodno ostavio zbog prevare.

Nepredvidljiva ljepotica nedavno je uhvaćena kako se u jednom restoranu u Italiji ljubaka s poduzetnikom Nicolom Oddijem. Podsjetimo, Nina se nedavno prijavila u talijanski reality show u sklopu kojeg će neko vrijeme živjeti s indijskim plemenom.

> Fotografije s Tuborg Green Beata pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

Pročitajte više