Nini Martini iz ŽNV-a ukrali fotke: "Bolesno, nisam pristala na to"

Foto: Instagram

NATJECATELJICA posljednje sezone showa Život na vagi Nina Martina Korbar skinula je više od 60 kilograma otkako je u tu emisiju ušla sa 124 kile.

Iza njene linije je naporan rad i odricanje pa ne čudi da je pobjesnila kad je vidjela da se njene fotografije koriste na jednoj stranici koja propagira svoj program prehrane i vježbanja.

"Bolesno", komentirala je Zagrepčanka.

"Lijepo bih zamolila sve vas da ako itko naiđe na reklamu, pošaljite mi link! Ova stranica nema veze sa mnom, niti sam pristala na tako nešto, niti sam ikad prije u životu čula za ovo. Uzeli su bez dopuštenja moje ime i očito prodaju neke proizvode za mršavljenje. Ne nasjedajte na takve stvari. Što god da radim i stojim iza nečega, uvijek objavljujem na svojem profilu", poručila je.

Svoje pratitelje zamolila je da se ne prijavljuju na tu stranicu.

"Saznala sam za ovo zahvaljujući jednoj mami koja me prati i koja mi je napisala da joj je tu nešto sumnjivo i znam li išta o tome. Uglavnom, kada se prijavite, šalju vam neki link na koji kliknete i onda vam izbaci tu Dolores Poljak, stranicu na kojoj se prodaju ti neki proizvodi. Ne nasjedajte na to", napisala je.

Objava s njenom fotografijom nakon toga je obrisana sa spomenute stranice.

Pročitajte više