"Nino, vidi me": Pogledajte kakve fotke Hrvatice šalju Raspudiću nakon nastupa u NU2

Foto: Facebook/HRT

NAKON što se Nino Raspudić požalio na to što mediji objavljuju fotografije njegove donedavno trudne supruge, počeli su mu pristizati odgovori na društvenim mrežama

Brojne Hrvatice podijelile su fotografije kada su bile trudne uz hashtag #trudneilijepe i #ninovidime te poslale jasnu poruku Raspudiću.

"Dragi Nino, ovo sam ti ja trudna 7-8 mjeseca. Prezgooodnaaaa. Kao i uvijek. Pošalji i ti Nineku fotku", započela je Maja Sever, a ubrzo su društvene mreže preplavile fotografije trudnica. "Dodala bih za Gordana Jandrokovića lijepa sa svakim mužem. #sramoto", dodala je Sever.

"Okrugla, debela, i najlipša! Ako sam na išta osjetljiva to su trudnice, i ne mogu ni zamislit kako je ženi u trudnoći s milijun hormona ako je muž gleda kao debelu, okruglu i što ja znam kakvu već. Tužno, tužno...", objavila je svoju fotografiju i saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić.

"Osim što se sam proglasio idiotom, Nino Raspudić je morao to potkrijepiti i kritiziranjem medija koji uz članke o njegovoj supruzi stavljaju njenu fotku u 8 mjesecu trudnoće kad je eto bila okrugla. Pošalji i ti fotku Nineku", napisala je i Sandra Benčić, koordinatorica Političke platforme Možemo!.

Javila se i Ivana Andabaka, ravnateljica HDLU-a.

Pročitajte više