Ninu napali zbog šale s krumpirima, ona izgubila živce: "Ajmo se kolektivno roknuti"

Foto: Instagram

DOK CIJELA država raspravlja o tome treba li glazbenicima i ljudima koji rade s njima dopustiti da rade svoj posao ili ih treba poslati na krumpirište da kopaju, Nina Badrić odlučila se našaliti. Ubrzo se uvjerila da dušebrižnicima ni šale ne sjedaju najbolje.

"Krumpira više nemamo bit će iduće godine al zato šalša na pome", napisala je Nina uz hashtag OPG Badrić.

"Nema nama posla do iduće godine! Počela sam saditi, kopati i brati", odgovorila je Nina prijateljima koji su je zezali, no brzo su se javili oni kojima ovakve šale ne sjedaju.

"Draga Nina, nije se šaliti s radom. Molim Vas, ja razumijem situaciju u kojoj se nalazite, ali se spustite na zemlju, bez ironije, molim!!! Aman, nije samo vama teško!!!" napisala je jedna žena.

"Ajmo se svi kolektivno roknuti??? Šta kažete? Nikome nije lako trenutno ni onome ko kopa a ni onome ko svira a niti svim drugim ljudima. Makar još možemo zadržati u sebi zrno pozitive dobrote i optimizma. Zar ne? Svako dobro i vama i nek vam je dan nasmijan to je barem besplatno", odgovorila je pjevačica.

Podsjetimo, cijela drama počela je kad se Badrić požalila da njezin tim suradnika nema od čega živjeti protekla četiri mjeseca. Tad joj je jedna žena ispod Indexova članka ostavila komentar koji se počeo širiti društvenim mrežama.

"Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće radit. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno", napisala je jedna osoba i prikupila skoro 2500 lajkova i mnoštvo komentara, a screenshot komentara mnogi su podijelili.

>>Komentar razbjesnio estradnjake: "Vadite krumpir ako nemate posla, dnevnica 300 kn"

Nina je jučer na svom Instagramu odgovorila gospođi, kratko je napisala: "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti."

>>Raduje vas propast Nine Badrić i Severine? Prvi ćete završiti u najvećim govnima

Pročitajte više