"Nisam ovo očekivao": Pogledajte reakcije stranaca kad su prvi put čuli Mamu ŠČ

Screenshot: YouTube

ČIM je objavljen pobjednik Dore koji će predstavljati Hrvatsku u Liverpoolu, strani youtuberi, ujedno i veliki obožavatelji Eurosonga, snimili su video reakcije na nastup Leta 3.

Mnogi su iznenađeni pobjednikom

Kanal na YouTubeu pod nazivom EuroCelso Reactions, koji inače snima reakcije na eurovizijske pjesme, odmah po završetku Dore objavio je video u kojem se od početka čudio nastupu članova Leta 3 i, očekivano, imali su poteškoća s izgovorom naziva pjesma.

"Što je ovo? Nemam pojma što govore", rekao je. "Vrlo su karizmatični. Sviđa mi se, ovo je moj Guilty Pleasure ove godine. Ovo je jedinstveno i jako pamtljivo. Bit će ovo trend na TikToku. Nisam očekivao ovakvu rokersku Hrvatsku. S ovom pjesmom će se istaknuti i trebali bi biti u finalu", dodaje.

Youtuber Jude Kennedy pogledao je nastup s Dore te je bio šokiran i zbunjen. "Fale mi riječi. Ne znam što bih rekao. Stvarno ne znam što bih rekao. Hrvatska ovo šalje? Imali ste Tik Tok prije 2 godine, Mia Dimšić se lani nije kvalificirala u finale, ali nije zaslužila da nakon nje dođu oni", rekao je.

"Naježila sam se"

Noosh Berberian, koja na YouTubeu poznata kao Noosh101, rekla je da se naježila dok je slušala Mamu ŠČ. "Pa ne mogu vjerovati. Naježila sam se. Moram zapljeskati Hrvatskoj jer nikada ništa ovakvo nisu slali na Eurosong. Ali i dalje ne mogu dokučiti obožavam li pjesmu ili mi je previše", rekla je. 

Jordan Davis, također veliki fan Eurosonga, nije očekivao pobjedu Leta 3. "Nisam očekivao ovu pjesmu već Neveru. Ova pjesma mi je malo zastrašujuća, pogotovo zbog ovih vizuala koji se vrte iza. Ima vojnih elemenata, pogotovo kostimi i kape. Osjećam se kao da sam bio na najluđem vrtuljku i ne znam što je lijevo, što je desno", rekao je.

Pročitajte više