"Nisi glavni lik": Fanovi ljuti zbog cure koja je pokušavala nadglasati Billie Eilish

Screenshot: TikTok

FANOVI mogu biti jako entuzijastični na koncertima svojih idola, no jedna je obožavateljica prevršila svaku mjeru na koncertu Billie Eilish kad je svim silama pokušavala nadglasati pjevačicu.

Video je postao viralan prikupivši 3.6 milijuna pregleda na TikToku, a ljudi su počeli raspravljati o pravilima ponašanja na koncertima. Video je zapravo kompilacija isječaka na kojima Billie pjeva svojim fanovima u sklopu svjetske turneje Happier Than Ever.

@thefamousmikbar Your not the main character 🙄 #billieeilish #billieeilishlive #happierthaneverworldtour #nda #bored #lostcause #whenthepartysover #idontwannabeyouanymore #billieconcert ♬ original sound - Mikayla Breé

No jedna je strastvena obožavateljica cijelo vrijeme pokušavala nadglasati pjevačicu, a u jednom trenutku fanovi u publici su se okrenuli i poslali joj prijeteće poglede, no ni to ju nije spriječilo.

"Ispustila je dušu"

"Nisi glavni lik", stoji u opisu videa u kojem je tiktokerica poslala poruku iritantnoj obožavateljici: "Osobi koja misli da može nadglasati Billie i koja je uništila sve moje videozapise."

"Ne podnosim takve ljude na koncertima", "Čovjek bi pomislio da će je zaustaviti prijeteći pogledi", "Cura je imala svoj koncert" i "Ispustila je dušu", samo su neki od komentara.

Pročitajte više