"Nismo imali nikakav kontakt s nogometašima": Realovci "škicali" manekenke samo "u prolazu"

ZANIMLJIVA slučajnost da su u hotel u kojem su u Zagrebu smješteni igrači Real Madrida jučer istovremeno stigle i manekenke predvođene Tamarom Roglić, mnogima je izmamila osmijeh na lice. No, stigla je i službena potvrda da atraktivne djevojke nisu pohitale na druženje s nogometašima, već su ondje bile poslom - nosile su sinoć etno reviju "Materina priča" dizajnerice Mine Petre.

"Objavili ste na Vašem portalu pitanje što Tamara Roglić radi s lijepim djevojkama u hotelu Esplanade u isto vrijeme kada u hotel dolaze igrači Reala. Da sve to kao moguća insinuacija ne bi bilo krivo ili tendenciozno shvaćeno, molim Vas da objavite istinitu i pravu informaciju, koju Vam prosljeđujem i svjedočim", dio je službenog priopćenja koje je u Indexovu redakciju poslala dizajnerica čija je revija bila dio kulturno-zabavno-glazbenog programa organiziranog u spomenutom hotelu u sklopu Međunarodne konferencije o turizmu i medijima.

"Naša cijela ekipa našla se slučajno i neočekivano kod ulaza u hotel u isto vrijeme kada su nogometaši Reala dolazili autobusom i ulazili u hotel"


"Tamara Roglić vlasnica je modne agencije Tarol, čije članice - manekenke su te večeri u 20 sati nosile moju modnu reviju, a u 18 sati morale su biti u hotelu radi probe i pripreme za reviju. Naša cijela ekipa našla se slučajno i neočekivano kod ulaza u hotel u isto vrijeme kada su nogometaši Reala dolazili autobusom i ulazili u hotel. O njihovom dolasku nismo ništa znali, niti smo s igračima Reala imali bilo kakav kontakt. Za vrijeme modne revije, u predvorju hotela, igrači ili članovi uprave Reala mogli su samo u prolazu vidjeti dio revije i diviti se prelijepim kreacijama iz naše bogate etno baštine", navodi dizajnerica Mina Petra.

Pročitajte više