Nisu shvatili da im se netko (očigledno) upucava: "Poslao sam frenda k njoj..."

Foto: Press

KORISNIK Reddita pod nadimkom "hailhailCthulhu" pitao je ostale korisnike te mreže da se prisjete trenutaka kada nisu shvaćali da im se netko upucava, iako je to zapravo (sad kad gledaju) bilo očigledno. 

Ljudi su odmah podijelili svoja iskustva, a ovo su samo neki od odgovora.

"Bio sam na terasi ispred jednog kafića i razgovarao s tim tipom kad je prošao bus s reklamom za igru Tomb Raider. Razgovor se okrenuo na tu temu, a ja sam rekao da sam je kupio čim je izašla. 'Trebao bih doći jedne noći da je odgiramo', rekao je on na to. Odgovorio sam da je to igra za jednog igrača. Tek sam sljedeći dan shvatio što je htio reći."

"Moja današnja supruga zamolila me da dođem i otvorim joj teglu s kiselim krastavcima dok smo bili na fakultetu. Poslao sam poruku svom prijatelju koji je živio do nje da joj on ode pomoći. Poslala mi je poruku da sam kreten i da nije ni imala staklenku s kiselim krastavcima. Zgrabio sam svoju teglu s kiselim krastavcima i otišao k njoj."

"Jedna prijateljica govorila mi je da je odlična u oralnom seksu, a ja sam na to samo govorio: 'Cool'. Kasnije sam saznao da sam time samo sačuvao svoju nevinost još dvije naredne godine."

"Družio sam se s jednom curom dugo vremena i uvijek je zapravo koketirala sa mnom, ali ja sam mislio da je samo simpatična. Jednom smo se pijani vraćali kući, ona me počela dirati po nozi i naslonila je glavu na moje rame. Ja sam joj na to rekao da me podsjeća na moju sestru."

"Bio sam na spoju s jednom curom i bilo nam je super. Otpratio sam je kući, a ona me pozvala na kavu u svoj stan... Ja sam rekao da ne pijem kavu tako kasno i otišao. Kasnije sam saznao da nije htjela samo kavu."

"Dugo sam se družio s jednom curom, imali smo mnogo zajedničkih interesa i super smo se slagali. Jednom sam je vozio kući, a ona je u jednom trenutku pitala možemo li se premjestiti na zadnje sjedalo. Ja sam joj rekao da slobodno sjedne gdje joj je udobnije, misleći da joj možda treba više prostora. Ona je na to uzdahnula i rekla da će očito morati napraviti prvi potez i poljubila me. Sad smo zajedno."

Pročitajte više