Nisu Sofia Vergara i Joe jedini: Ovim parovima presudila je kobna sedma godina braka

Foto: EPA

SVI znaju za mit da je sedma godina braka kritična, međutim nekim parovima zaista i jest bila kobna. Najnoviji šok u showbiz svijetu dogodio se ovoga tjedna kada se saznalo da se Sofia Vergara i Joe Manganiello razvode nakon sedam godina braka. Njihovom krahu presudila su suprotna mišljenja po pitanju djece, pišu američki mediji. 

No to nije jedini par koji je prekinuo nakon sedam zajedničkih godina. Prisjetili smo se kome je sve ta godina presudila.

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Brad i Jennifer prvi spoj imali su 1998. godine. Vjenčali su se 2000., no nakon 5 godina braka i 7 godina veze došlo je do kraja njihovoj ljubavi. Za njihov razvod mnogi krive Angelinu Jolie jer je s njom Brad bio čim se razveo od Jennifer.

Madonna i Guy Ritchie

Bivši par se vjenčao 2000. godine. Sedam godina nakon strani mediji raspisali su se o problemima u njihovom braku, a papire za razvod konačno su predali 2008. godine. 

Mariah Carey i Nick Cannon

Mariah i Nick vjenčali su se 2008. godine. Dobili su blizance u 2011., a razdvojili su se nakon sedam godina braka. Njihov razvod bio je finaliziran 2016. godine. Iako nisu skupa, bivši par i dalje se međusobno podržava. 

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Bivši par upoznao se 1998. godine. Vjenčali su se na maloj ceremoniji 2004. godine. Dobili su blizance Emmu i Maxa u veljači 2008. No par se razišao 2011. godine, iako je razvod bio finaliziran tek 2014. 

Katie Holmes i Tom Cruise

Tom Cruise i Katie Holmes bili su jedan od omiljenih i najpopularnijih holivudskih bračnih parova. Počeli su hodati 2005. godine, a već sljedeće godine rodila se njihova kći Suri i te godine su se i vjenčali. Međutim, ljubav je potrajala do 2012. godine. Katie je podnijela zahtjev za razvodom, a kao glavni razlog navela je nepomirljive razlike. 

Ricky Martin i Jwan Yosef

Bivši par zaljubio se 2016. godine. Ricky je govorio da je to bila ljubav na prvi pogled. Do vjenčanja je došlo već sljedeće godine, a ranije ovog mjeseca objavili su da se razvode nakon sedam godina provedenih zajedno, od čega su šest godina bili u braku.

 

Pročitajte više