Nitko ne odlazi praznih ruku: Što se krije u skupocjenim Grammy darovnim vrećicama?

Foto: EPA

SUTRA će se u Los Angelesu održati 65. dodjela nagrada Grammy, a nominirani će kući ponijeti poklon-vrećicu vrijednu 60.000 dolara (oko 55.000 eura), piše Page Six. 

Navode kako je jedan od najskupljih poklona koje će nominirani dobiti darovna kartica za tretman liposukcije. Poklanjaju se i ostali do 10.000 dolara vrijedni kozmetički tretmani.

Osim toga, nominirani za glazbenu nagradu ove će godine dobiti sunčane naočale posebno dizajnirane za ovu priliku i set kozmetičkih proizvoda u vrijednosti od 515 dolara. Ostali pokloni uključivat će robotski čistač čija je cijena oko 500 dolara i glavu tuša vrijednu 325 dolara.

Poklon-vrećice navodno će uključivati više od 50 predmeta, a za Page Six potvrđeno je da će poklone dobiti svi nominirani, voditelji, izvođači i direktori Grammyja. Dakle, Harry Styles, Shania Twain i Bad Bunny samo su neka od imena koja će u nedjelju kući ponijeti poklone od 60.000 dolara.

Najviše nominacija ima Beyonce

Podsjećamo, pop ikona Beyonce dobila je najviše nominacija ove godine, ukupno devet, čime se izjednačila sa svojim suprugom, reperom Jay-Z-jem, te najnominiraniji izvođači svih vremena. Beyonce i Jay-Z imaju ukupno 88 nominacija za glazbene nagrade za koje glasaju kolege. Jay-Z ove je godine dobio pet nominacija za doprinos pjesmi Renaissancea i DJ-a Khaleda God Did.

Osim što su prezenteri, Davis i Crystal također su nominirani ove godine. Davis je nominirana u kategoriji najbolje audioknjige, naracije i pripovijedanja za svoje memoare Finding Me. Crystal je nominiran za najbolji album glazbenog kazališta za Mr. Saturday Night.

Dodjelu Grammyja vodit će komičar Trevor Noah.

Pročitajte više