Nives Celzijus: Ako Real Madrid pobijedi Barcelonu, vodit ću ljubav na Santiago de Bernabeu

NAJPOZNATIJA hrvatska WAGsica, Nives Celzijus, zaputila se u Madrid kako bi iz prve ruke pogledala subotnji derbi između Real Madrida i Barcelone, poznatiji kao El Clasico.

"Putujem u Madrid. Sutra ću posve neočekivano doživjeti svoj prvi El Clasico. `El Clasico, El Clasico`, ponavljam u sebi cijelo jutro. Nekako mi moćno zvuči. Kao da ne pričam o nogometu. Možda o seksu. Vrhuncu. Orgazmu. Vjerujem kako bi brojni mužjaci poistovjetili El Clasico sa orgazmom, mnogi bi žrtvovali mjesečnu dozu orgazama za jedan El Clasico. Ja kao žena sličnog sam stava. I sam svoj prvi boravak na Santiago de Bernabeu doživjela sam kao svojevrsni orgazam. El Clasico će vjerojatno biti poput višestrukog orgazma", napisala je Nives Celzijus na svom blogu.

"Ako Real Madrid pobijedi Barcelonu u subotu navečer vodit ću ljubav na Santiago de Bernabeu"

"Primijetila sam kako je u posljednje vrijeme u trendu bodriti `svoj tim` obećavajući skidanje i prinoseći neke žrtve. Neću poput Sabrine Ferilli obećati svlačenje jer to je već deplasirano. Ozbiljno razmišljam, ako Real Madrid pobijedi Barcelonu u subotu navečer, napokon skupiti hrabrost i ostvariti svoj san. Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Zar ne? Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi. Tko zna. Sa obzirom na one druge dane u mjesecu, možda u toj čaroliji začnemo i nekog novog čarobnjaka Messija, buduću zvijezdu, ovaj put - Real Madrida, koji će tamo negdje za dvadesetak godina trpati golove i govoriti `Real Madrid je moj život`, u doslovnom smislu", dodala je.

Pročitajte više