Nives Celzijus: Bilo bi bolje da treneri nogometašima brane Facebook, a ne seks uoči tekme

NIVES CELZIJUS se veselila večerašnjoj tekmi Dinama i Reala jer joj je madridski klub "naj, naj, najdraži". Pitali smo je uoči susreta tko joj je od igrača najzgodniji i mogu li se Dinamovi igrači barem izgledom mjeriti s večerašnjim protivnicima. "Pa, trenutno bih od njihove ponude izdvojila Sergia Ramosa, ipak odatle i stih iz moje nove pjesme, `ti nisi Sergio Ramos da bi me imao`, ali ima nekolicina njih koji su ovako zgodnički i simpatični. Dinamo ne pratim, od našeg teškog i tužnog rastanka s nekad omiljenim klubom, tako da ne bih mogla analizirati izgled njihovih igrača. Ali ne mogu se mjeriti s Realovim", rekla nam je pjevačica i spisateljica.

Nives o Ronaldu: Portugalski Apolon ostavlja me potpuno ravnodušnom

No, Nives dodaje da Dinamovci zato imaju jako zgodne žene. "One se mogu mjeriti s djevojkama Realovih igrača. Lekina Iva ili pak Bišćanova žena mogu pod ruku s djevojkom Casillasa i Ronaldovom djevojkom", misli Nives. Nogometaš za kojim uzdišu brojne pripadnice ljepšeg spola, Cristiano Ronaldo, Nives ne podiže temperaturu. "Portugalski Apolon ostavio me potpuno ravnodušnom. Nekad je savršenstvo jednostavno previše. Upravo to dokazuje da su žene puno luđe za pomalo ružnjikavim Sergiom Ramosom. Moram priznati da rijetko čujem od žena da im je Cristiano neodoljiv, dok recimo svaka druga koja mi se obrati i prokomentira Realovce uzdiše za Casillasom i Ramosom", rekla nam je Nives. 

"Svaka samosvjesna, kvalitetna i uspješna žena želi uz sebe jednog nogometaša"

Nives smo upitali poznaje li koga od Realovih nogometnih zvijezda osobno. "Ne bih pričala o svojim prijateljstvima na taj način. Moji prijatelji su moji prijatelji zato što su dobri i pozitivni, a ne zbog njihovih imena i prezimena i milijuna na bankovnom računu", tajanstvena je starleta. Objasnila je i što misli o tome da nogometaše ženski spol općenito smatra dobrim "lovinama". "Svaka samosvjesna, kvalitetna i uspješna žena želi uz sebe jednog takvog muškarca. Nogometaša je toliko, da se uvijek u svakom timu može naći bar jedan koji bi odgovarao savršenstvu. Podrazumijeva se da su savršeno građeni, ima ih lijepih, mladi su, a uvijek će se naći i neki koji je uz to i pametan, dobar i uspješan", misli Nives.

"Ja sam kao muškarac, dok žene uglavnom uzbuđuju šoping i novi par cipela, meni nema ništa bolje od dobre tekme i čaše vina"

Nives je poznata po čestim poziranjima u seksi izdanjima i s nogometnim rekvizitima te se čini da joj je nogomet pravi afrodizijak. "Ja sam kao muškarac, dok žene uglavnom uzbuđuju šoping i novi par cipela, meni nema ništa bolje od dobre tekme i čaše vina (umjesto pive). Pogotovo kad je Real u pitanju, po mogućnosti uživo na Santiago Bernabeu", kaže. Tekmu Reala i Dinama ipak gleda doma, uz čašu bijelog vina. "A za uzvrat,  `vamos a Madrid`", najavljuje Nives.

Pitali smo je i misli li da su odluke nekih trenera o zabrani seksa igračima uoči utakmice dobra stvar. "Ha, ha, ha. Mislim da bi bilo bolje da im zabrane odlazak na Facebook do ranojutarnjih sati", rekla nam je Nives uoči utakmice te dodala da prema njezinoj procjeni, Dinamo nema šanse.

Pročitajte više