Nives Celzijus: Jedna sam od najljepših žena nogometaša!

NAJPOZNATIJA hrvatska WAGSica, Nives Celzijus, na svom se blogu u tekstu naslova "Jedna sam od najljepših žena nogometaša!" pohvalila kako ju je časopis Nuts uvrstio među 100 najseksi supruga nogometaša. Autorima liste supruga Dine Drpića zamjerila je što su je stavili tek na 24. mjesto, jer samouvjerena Nives smatra kako je ona "za Top 10".

"Britanski Nuts ovih je dana ponudio svoju listu najseksi žena nogometaša i priznajem - svakako je lijepo od njih da su se sjetili mene, premda 24. mjesto i nije baš realno. Ja sam prije za Top 10, no opraštam im pošto moj suprug još uvijek ne igra u top klubovima lige petice, a i moj lik još uvijek nije toliko poznat na njihovim prostorima. Razumljivo je da preferiraju njihove djevojke ili bar žene iz njihove lige, stoga ne čudi da su najbolja mjesta pripala upravo njima. Svaka čast Abigail Clancy, koja je definitivno top topova, ali mnoge druge mogu se sakriti pred ljepotama jedne Anice Martinović ili Ive Balaban", navela je Nives.

Prva na Nutsovoj listi Top 100 najseksi WAGSica nalazi se Abigail Clancy, a slijede je Belen Rodriguez, Carly Cole, Christine Bleakley, Danielle Lloyd, Alena Seredova, Yulia Voronin, Ruth Reynolds, Claudine Keane i Yolanda Reina.

Pročitajte više