Nives Celzijus o Klasniću: Naš dobročinitelj nesebično je odlučio udomiti još koju ženu

NAJPOZNATIJA hrvatska WAGsica Nives Celzijus Drpić izrazila je, doduše pomalo satirično, svoju podršku nogometašu Ivanu Klasniću kojeg je supruga Patricija odlučila napustiti zbog preljuba.

"Stvarno ne razumijem što sad svi pljuju sirotog Klasnića... dok ostali nogometni škrtci svoje bogatstvo i zvjezdani status čuvaju samo za jednu ženu, naš dobročinitelj nesebično je odlučio podijeliti i udomiti još koju. Bravo Ivane", napisala je na svom Facebook profilu supruga nogometaša Dine Drpića.

"Ja se samo nadam da je Hrvatica. Dosta nam je da strankinje uživaju u bogatstvu naših Hrvata, a toliko naših sirotica naporno radi kako bi si pribavile jednog takvog...", nadodala je kasnije Nives.

Podsjetimo, prema onome što je Patricia Klasnić ispričala njemačkim medijima, Klasnić je doista "udomio" svoju ljubavnicu. "Jednog dana sam nenajavljena otišla u Manchester. Posvuda po stanu su bile fotografije drugih žena, a u ormaru su visjele košulje koje nisu moje", izjavila je Patricia za njemačke medije.

"Ja bih svom Dini uvijek dala bubreg, bili mi zajedno ili ne, zato što je on otac moje djece, koja ga vole i zauvijek im je potreban"

Supruga Dine Drpića prokomentirala je i činjenicu da je Patricia već zatražila razvod, odnosno nije spremna oprostiti suprugu: "Nije mi ni toliko čudno što mu neće oprostiti prevaru, jer žene koje nenajavljeno posjećuju muževe koji su k tome još poznati nogometaši, vjerojatno znaju po što dolaze. Vjerojatno joj je trebalo opravdanje da realizira svoju želju. Samo su mi smiješni novinari sa tim pričama, htjela mu je dati bubreg, a on joj vraća tako. Pa ja bih svom Dini uvijek dala bubreg, bili mi zajedno ili ne, zato što je on otac moje djece, koja ga vole i zauvijek im je potreban".

Pročitajte više