Nives Celzijus poručila Terryjevoj supruzi: Nisi toliko dobra riba da možeš osvojiti boljeg

NIVES CELZIJUS isprovocirana medijskim napisima o prevarama Johna Terryja i činjenicom da je njegova supruga Toni savjet odlučila potražiti kod Victorije Beckham, odlučila je i sama Terryjevoj supruzi udijeliti pokoji savjet te joj je u tekstu naslova "I ja sam bila ljubavnica Johna Terryja" na svom blogu poručila: "Nisi toliko dobra riba da ćeš nakon Terryja osvojit nekog boljeg nogometaša".

"`Trebam li oprostiti Johnu prevaru?`, pitala je ožalošćena Toni sveznalu Posh za savjet. E stvarno više ne mogu čitati ta sranja, a da se ne raspizdim. Žalosno je na čemu se ti Englezi bogate. Da sam kojim slučajem rođena negdje u Engleskoj, sada bih u najmanju ruku bila milijunerka. Eto ti draga Toni moj savjet, malo sam realnija od gospođe Beckham", napisala je Nives.

"Naravno da ćeš oprostiti Johnu prevaru, jer si oduvijek znala da te vara i jer ćeš na konto te šokantne ljubavne afere vidjeti svoju guzu u novinama"

"Da, draga. Naravno da ćeš oprostiti Johnu prevaru, jer si oduvijek znala da te vara. Jer ćeš na konto te šokantne ljubavne afere vidjeti svoju guzu u novinama (što obožavaš), jer će se Johnić isprsit da te oraspoloži, kupiti ti brdo neplaniranih poklona, možda novi auto, a možda i napokon kuću prepiše na tebe. A znaš da ćeš ako odeš dobiti ono što ti pripada (koji milijun). No, bit ćeš samo bivša žena Johna Terryja, a nisi toliko dobra riba da ćeš nakon toga osvojit nekog boljeg nogometaša, što opet znači da ćeš kao bivša vrlo brzo pasti u zaborav, dok će se Johny nakon tri mjeseca patnje zašepuriti sa nekom prekrasnom manekenkicom željnom svojih 5 minuta slave i pridobiti sve britanske naslovnice", savjetovala je Terryjevoj supruzi najpoznatija hrvatska WAG-sica.

"Nogometaši varaju žene jer znaju da nikad neće biti propisno kažnjeni, znaju da nema posljedica"

"A i sama si svjesna da ti je upala žlica u med i da se kojim slučajem nisi udala za Johna bila bi sasvim prosječna žena o kojoj danas ne bi čitali u cijelom svijetu. A to ne želiš. Zato svi mi znamo da ćeš oprostit Johnu. I zato novinari ne zamarajte nas nevažnim vijestima i ne podcjenjujte našu inteligenciju. Eventualno ako imaš alternativu u obliku Cristiana Ronalda, što nemaš, možda bi odlučila ne oprostiti Johnu. I to je razlog zašto nogometaši varaju žene. Znaju da nikad neće biti propisno kažnjeni, znaju da nema posljedica. Koji euro više na poklon, ali to se ionako podrazumijeva", navela je Nives.

"Hrvatske sponzoruše, gdje vam je pamet????"

"Kad pogledam kako izgledaju ljubavnice britanskih nogometaša, pomislim: Hrvatske sponzoruše, gdje vam je pamet????? Dajte mira malo našim fudbosima, jer od njih ništa, i bacite se na britanske nogometaše. Gdje bi vam bio kraj", pita se supruga bivšeg Dinamovca Dine Drpića.

Pročitajte više