Nives Celzijus se ispričala zbog "greške u naslovu": Nisam bila ljubavnica Johna Terryja

"ISPRIČAVAM se zbog pogreške u naslovu moje prijašnje kolumne i moje nonšalancije i nepažnje. Do greške je došlo zbog umora od pisanja u kasnim satima. Jednostavno, imala sam ideju započeti blog u jednom sasvim drugom smjeru, davajući podršku sirotom Johnu Terryju kojeg mi je iskreno žao zbog medijske osude koju trenutno proživljava. I poželjela sam iskritizirati sve one nesposobnjakovićke koje pokušavaju ugrabiti koju funtu i malo medijskog prostora izjavama poput `I ja sam ljubavnica Johna Terryja`. Pobrisavši meni u tom trenutku nezadovoljavajući tekst, nisam ni primijetila kako mi je početna rečenica ostala u naslovu", napisala je Nives Celzijus u svojoj isprici.

"Dragi moji, niste ni po čemu bolji niti moralniji - i vi varate svoje žene, ili bi ih rado varali, a nemate sa kim"

"Zato, da ne bi bilo zabune: Ne, ja nisam bila ljubavnica Johna Terryja, niti ću ikad postati. Kako ne bih razljutila svoje najvjernije čitatelje izjavama kako John zapravo i nije moj tip i kako nikad ni pod kojim uvjetima ne bih bila sa njim, reći ću samo da ja nisam dovoljno dobra za njega i nikako se ne bih mogla mjeriti i nametnuti ljepoticama kao što su njegova žena Toni ili ljubavnica Vanessa, tako da je to još jedan argument kako je naslov bloga totalni apsurd. No, eto, iako sam žena i iako nisam ljubavnica Johna Terryja, javno mu dajem podršku i grozim se osuda svih iskompleksiranih dušobrižnika koji se na bilo koji način imaju potrebu oglasiti u ovom slučaju. Jer, dragi moji, niste ni po čemu bolji niti moralniji. I vi varate svoje žene, ili bi ih rado varali, a nemate sa kim", navodi Nives.

"Zašto im zamjerati što tu i tamo zalutaju u krevet nekih izazovnih, lakih dama, koje su spremne pružiti im nešto što im njihove drage ne daju, jer su previše posvećene trošenju njihovog krvavo zarađenog novca"

"John Terry nije nikakva iznimka već upravo pravilo. A ja ne smatram da je to za osudu. Gledam svog dragog miljenika, sina mojih dobrih prijatelja koji živi za nogomet i od svoje šeste godine apsolutno je posvećen svom sportu, baš kao i ostali nogometaši. Dani mu se sastoje od boravka u školi, treninga i učenja za školu. Zakinuti su za odmor, izlaske u park, druženja sa prijateljima, druženja sa simpatijama i tako će biti još barem 20 narednih godina. Upravo ti dečki cijelo svoje djetinjstvo i život posvećuju sportu, želji za uspjehom, titulama, javnim prihvaćanjem, potrebom da svojoj ženi i potomcima omoguće što ljepši i lagodniji život, kakav oni sami nisu imali. I zašto im zamjerati što tu i tamo zalutaju u krevet nekih izazovnih, lakih dama, koje su spremne pružiti im nešto što im njihove drage ne daju, jer su previše posvećene trošenju njihovog krvavo zarađenog novca i peglanju kartica na skupocjenu garderobu, večere u luksuznim restoranima, egzotična putovanja i mlade ljubavnike", napisala je Nives.

Pročitajte više