Nives Celzijus: Trenutačno radim na svom novom brendu "69 Celsius"



PRIJE nekoliko dana sud Republike Hrvatske presudio je u korist spisateljice Nives Celzijus Drpić u sporu oko književne nagrade Kiklop. Naime, Nives je nagrada oduzeta za njenu knjigu "Gola istina", iako je bila najprodavanija knjiga godine, a kategorija nakon toga i ukinuta. Zbog nanesene nepravde Nives je tužila Sajam knjige te dobila spor. Iako je odluka još nepravomoćna, što znači da obje strane imaju pravo žalbe, supruga Dine Drpića time se ne zamara previše.

Upitali smo Nives kako komentira rješenje spora u slučaju nagrade Kiklop, a ona nam je odgovorila: "Nisam u Zagrebu pa nisam u toku. To su onda lijepe vijesti. Trenutačno sam u Njemačkoj i bavim se pripremama za novi brend `69 Celsius`", izjavila je Nives za Index.hr te dodala kako će to biti modni brend.



Kako bi joj uskoro trebala izaći i nova knjiga te pjesma naziva "Gol", upitali smo je da nam otkrije makar neke sitnice za njene najveće obožavatelje, a Nives je diplomatski odgovorila: Ne mogu vam još pričati o detaljima iz knjige jer ekskluzivu imaju moji izdavači" rekla je te vrckavo dodala: "Nogometne su teme, ali ona zabavnija strana nogometa".

Vijetnamski časopis za muškarce proglasio ju jednom od najseksi WAG-sica

Nives Celzijus ovog mjeseca našla se na popisu jedne od najseksi supruge nogometaša vijetnamskog časopisa za muškarce Baomoi.



Ispod njenih, Hrvatima već dobro poznatih golišavih slika, stoji: "Supruga gotovo anonimnog drugorazrednog nogometaša iz Hrvatske i čovjeka koji definitivno posjeduje pilulu koja gasi `žeđ`, a mnogi bi je htjeli imati. Dinina supruga Nives Drpić Celzijus trenutačno je najseksi supruga nogometaša u Njemačkoj".

Pročitajte više