Nives: Dini tepam da je moj Ronaldo, a on meni da sam bolja od Manchestera i Reala zajedno



NIVES CELZIJUS DRPIĆ, supruga nogometaša Dine Drpića, snimila je novu pjesmu "Gol" koja je i prije samog objavljivanja izazvala kontroverze u javnosti zbog stihova "Najbolji jesi, moj mali Messi, daj me protresi" i "Gol, gol, zabij gol, gol, daj mi gol, gol, jer ti možeš, uvijek do gola, da uđeš, i ja sam gola, ti si gol, zabij mi gol, ja sam gola, zabij do bola", a prvih minutu i 20 sekundi pjesme objavila je na internetu kako bi obradovala svoje nestrpljive obožavatelje.

Stoga smo Nives upitali kako je njen suprug Dino reagirao na riječi pjesme. "Dobro je reagirao. Sviđa mu se završna verzija pjesme. Zanimljivo je kako mediji nameću da pjesmom pozivam nogometaše na nemoralnu radnju, ali ona zapravo govori o `igri` u kojoj djevojka svom odabraniku tepa nogometnim žargonom. Često svom suprugu tepam da je moj Christiano Ronaldo, a on meni da sam bolja od Manchestera i Reala zajedno", odgovorila je Nives.

"Moji fanovi me vole zbog originalnosti kojom provociram naše licemjerne pojedince koji moraliziraju van svoga kraljevstva Sodome i Gomore"

Nives ima brojne obožavatelje u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Brojni strani mediji prate zbivanja u Nivesinom životu pa tako, osim što rado prenose i objavljuju fotografije u seksi pozama, pišu i o njoj kao jednoj od najpoznatijih starleta i ženi nogometaša ovih krajeva. Pitali smo kakve su prve reakcije obožavatelja na pjesmu. "Moji fanovi su oduševljeni. Pjesma je klasična uvlakuša. Zvuči bezazleno, infantilno, ali nakon prvog slušanja uhvatiš se kako je cijeli dan pjevušiš. Uostalom, moji fanovi me vole zbog originalnosti i hrabrosti kojom provociram naše licemjerne pojedince koji se toliko diče svojom čestitošću te moraliziraju van svoga kraljevstva Sodome i Gomore", izjavila je spisateljica.


"Nisam pjevačica, ova pjesma je nastala kao najava moje knjige koja izlazi u lipnju"

"Pjesma je napravljena namjenski kao najava moje nove knjige koja izlazi za mjesec dana, a iste je tematike. Razmišljala sam kako privući pažnju šire publike i medija, ali van Hrvatske. Svi znamo koliko je teško našim izvođačima izaći van granica bez obzira što možda kvalitetom ne zaostaju za inozemnim izvođačima. Meni bi tom pretpostavkom trebalo biti još teže jer se sigurno ne mogu nametnuti glasom. Nisam pjevačica, ja sam tu da zabavljam i uveseljavam ljude", priznala je iskreno Nives.



"Polazila sam od toga da će sigurno engleski mediji biti zainteresirani za priču o WAG-sici koja pjeva o najpopularnijim nogometašima"


Na pitanje kako je osmislila pjesmu kojom planira osvojiti šire tržište van Hrvatske, Nives nam je rekla: "Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Iz iskustva znam kako u stranim medijima najbolje prolaze nogomet, seks i lijepe žene. Tako je nastao `Gol`. Polazila sam od toga da će sigurno engleski mediji biti zainteresirani za priču o pjesmi žene WAG-sice koja pjeva o najpopularnijim nogometašima današnjice na provokativan i šaljiv način. I eto, još jedanput se pokazalo da bi možda trebala razmišljati o karijeri PR-a".

Pjesma `Gol`ovog tjedna trebala bi doživjeti svoju premijeru, kojoj se Nives veoma raduje, a nada se da će uskoro snimiti i spot. "Jedva čekam snimanje. Mislim da će biti jako zabavno i uzbudljivo", kaže Celzijus.



Nives o Eurosongu: Mislim da bih napravila "bum", iako sam uvjerena da se žiri i gledateljstvo ne bi složili s tom idejom

Potaknuti ovotjednim zbivanjima i kritikama za nastup Hrvatske na Eurosongu, upitali smo Nives je li možda razmišljala o tome da se prijavi na Doru te proslavi Hrvatsku na Eurosongu, a ona je otvoreno priznala: "Uvjerena sam kako se žiri i gledateljstvo ne bi složilo s takvom idejom, iako mislim da bih napravila pravi `bum`. A možda bi se angažirali i moji fanovi diljem Europe i glasali, ako ništa onda zbog moje guze".

Na pitanje misli li da ima glazbenu konkurenciju u Hrvatskoj rekla je: "Ne znam, moje kolegice su ozbiljne pjevačice. Ja sam neozbiljna. Jedna obična starleta, tako da mislim da trenutačno nemam konkurencije".

Pročitajte više