Nives Ivanišević progovorila o privatnom životu, otkrila da se bori s anksioznošću

Foto/Screenshot: Instagram

NIVES IVANIŠEVIĆ, radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, na Instagramu je pozvala svoje pratitelje da je pitaju što ih zanima o njoj. Između recepta za palačinke, majčinstva i radijskog posla, dotakla se i problema s kojim se danas bori sve veći broj ljudi – tjeskobe.

"Imala sam periode kad je bila jače izražena, gubitak voljene osobe, nepravda i svakodnevni problemi povećavaju taj osjećaj anksioznosti koji je za mnoge neizbježan (nažalost) pa svatko mora pronaći neku svoju formulu da se bori s tim", otkrila je pa nastavila:

"Ja se volim suočiti s problemom, rastaviti ga na faktore i čista krenuti dalje. Volim biti tu i sad i staviti fokus na lijepe stvari koje me okružuju. A neko instant rješenje za mene bi bila omiljena glazba u laganoj vožnji, disanje, a ponekad i pustiti koju suzu nije loše."

Inače, Nives se nedavno prisjetila svoje pokojne majke Vesne. Povodom blagdana Svih svetih na Instagramu je objavila fotografiju zapaljene svijeće, dok je drugu fotografiju podijelila od brata Nenada na kojoj su njih troje. "Svaki dan fališ", piše na fotografiji.

Pročitajte više