Nives iznenadila fanove fotkom Dine Drpića, mnogi su imali isti komentar

Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS s fanovima redovito dijeli fotke iz privatnog života, a ovaj put je objavila fotografiju sa sinom Leoneom. 

"Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera uvijek uz sebe, rodiš si sina. Nije što je moj, al lep je k'o lutka...Na mamu, naravno", napisala je uz fotke na kojima pozira sa sinom. 

Ono čime je iznenadila fanove bila je fotografija njenog bivšeg supruga, Dine Drpića, koji je također pozirao sa sinom. 

U komentarima su joj mnogi pisali kako sin jako sliči ocu. 

"Meni je isti tata", "Isti je Dino dok je bio u osnovnoj školi na Savici", "Na tatu je lijep", bili su neki od komentara, a jedan je pratitelj zaključio da je Leone dobio "najbolje od oboje". 

Nives je ranije ove godine otkrila da je i dalje u odličnim odnosima s bivšim mužem s kojim je nakon razvoda ostala prijateljica. 

"S ocem svoje djece sam u odnosu kakav treba biti, najbolji mogući", kazala je Nives za IN Magazin. 

Priznala je da često jedno drugom znaju ići na živce, no i da je on prva osoba kojoj bi se obratila da ima neki problem. 

"Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju... Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli", rekla je Nives tom prilikom.

Nives i Dino su u braku bili devet godina, a zajednički odgajaju svoje dvoje djece sina Leonea i kćer Tashu. 

Pročitajte više