Nižu se reakcije na Georginin božićni poklon Ronaldu: "Kupila auto njegovim novcem"

Foto: Instagram

NAKON što je Georgina Rodriguez na Instagramu otkrila da je Cristianu Ronaldu za Božić poklonila skupocjeni automobil Rolls Royce, na društvenim se mrežama ne prestaju nizati reakcije na njen potez.

Podsjetimo, model Rolls Roycea koji je Georgina darovala Ronaldu košta više od 250.000 funti (oko dva milijuna kuna), a budući da nije tajna da Ronaldo Georgini svakog mjeseca uplaćuje oko 100.000 eura te da ona uglavnom ovisi o njegovom novcu, mnogi su pomislili kako je nogometaš ustvari "darovao sam sebe".

 

"Cristiano je zapravo kupio sam sebi poklon", “Kako joj nije neugodno?", "To je kupila njegovim novcem!", "Koliko je ponosna, kao da je sama zaradila", "Ova žena bi sve uradila za lajk", glase samo neki od komentara ispod snimke koju je objavila.

Georgina je ranije izjavila da je sve što ima zaradila isključivo vlastitim trudom.

"Presretna sam što sam partnerica Cristiana Ronalda, obožavam ga i osjećam se sretno. Svjesna sam da mi to što sam njegova djevojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci", rekla je svojevremeno.

Pročitajte više