Njemica 55 godina čuvala ljubavno pismo, sad traži Istrijana koji ga je napisao

Foto: Facebook

U FACEBOOK grupi posvećenoj turističkim vodičima i pratiteljima jedna je neobična objava privukla mnogo pozornosti. 

Sarah Kim Šuran, turistička vodička za njemački jezik, podijelila je neobičnu molbu koju joj je uputila turistica Gisela Kap (rođena Weller) iz njemačkog sela Betzdorf. 

Naime, Gisela je došla na organizirani izlet u Rovinj, a treći dan je vodički pokazala papirić na kojem se nalazilo ljubavno pismo koje je dobila 1963. godine od jednog radnika u hotelu Riviera u Poreču. 

"Tek mi je treći dan pokazala papirić. Mislim da se gospođa prvo malo sramila, ali kad me upoznala bolje me pitala da joj pomognem. Pismo je dobila kad je u mladosti boravila u bivšem hotelu Rivijera u Poreču, a dosad se nikad nije vratila u Istru", rekla nam je Sarah Kim. 

Gospodin bi danas trebao imati preko sedamdeset godina, a Gisela je pokušala pronaći njegov kontakt jer je s njim poželjela popiti kavicu. Prema potpisu na pismu, pretpostavlja da se zove Đorđe i preziva Klisin ili Slisin. 

"Čuvala je to pismo 55 godina. Misli da je to bio radnik hotela, vjerojatno s recepcije, jer nitko drugi nije imao pristup tom papiriću", ispričala nam je vodička. 

Pročitajte više