Njih troje: Ćorluka se pohvalio da je napokon doma sa svojim najdražima

Foto: Instagram

VEDRAN ĆORLUKA iz Rusije se napokon vratio kući u Zagreb, a koliko je sretan što je došao doma, pokazao je na svom Instagram profilu. Domaći nogometaš je već prilikom samog leta na Instagram Storyju objavio fotografiju s čašom u ruci i osmijehom na licu, otkrivajući kako u Zagreb dolazi na odmor od napornog perioda koji je sada ostavio iza sebe.

Uz to, s obožavateljima je podijelio slatku fotografiju svoje male obitelji. "Napokon doma sa svojim najdražima", napisao je u opisu selfieja na kojem pozira sa suprugom Frankom Batelić i njihovim psom Oskarom kojeg od milja zovu Oski.

Inače, bivši stoper hrvatske reprezentacije čini postavu moskovskog kluba Lokomotiv, kojem se priključio još 2012. godine iz Tottenhama pa zbog posla trenutno živi u Rusiji. Da je Vedran tamo sretan i zadovoljan dokazuje i činjenica da je prije pet dana sa svojim klubom osvojio i ruski Kup i kao kapetan slavio s peharom u rukama.

Franka većinom boravi u Zagrebu, no svog muža povremeno posjećuje u Moskvi, baš kao što je to učinila i za Uskrs kada se s Oskijem uputila razveseliti Vedrana u ruskoj prijestolnici.

Pročitajte više