Njujorški drag queen Joey Arias i ovog je puta oduševio Zagreb: Želim da publika sanja i vodi ljubav sa mnom

JEDNA od najvećih američkih cabaret zvijezdi, njujorški drag queen Joey Arias, nastupio je u ponedjeljak u Zagrebu, a nastup pun interakcija s publikom obilovao je dobrom zabavom i smijehom, posebice kad je Joey pjesmom "zavodio" pomalo prestravljenog gledatelja. Gromoglasan pljesak je zaslužio sudionik iz publike koji je, nakon što je završio na pozornici s mikrofonom u hlačama, pri silasku s pozornice njujorškoj zvijezdi galantno poljubio ruku.

U hrvatsku metropolu je Joey stigao u organizaciji Queera Zagreb, a u intervjuu kojeg je uoči nastupa dao za Queer.hr je otkrio kako mu je mama "pošizila" kad ga je po prvi put vidjela u svojim haljinama: "Obožavao sam promatrati svoju majku kako se oblači i nanosi šminku. Kad bi mi roditelji odlazili na večere a ja trebao raditi domaću zadaću, umjesto toga sam čeprkao kroz njen ormar, grabio haljine i cipele te poskakivao ispred ogledala. Jednom su se prilikom vratili ranije te me zatekli kako plešem s prijateljima. Majka je pošizila, ali kako su godine prolazile u nekoliko me prilika vidjela na televiziji. Bila je jako ponosna. Otac me gledao u Vegasu u predstavi `Zumanity` Cirque Du Soleila. Malo je prigovarao no uživao u showu. Samo je htio provjeriti da sam sretan i dobro zarađujem".

O svojoj publici je rekao: "Želim da publika sanja i vodi ljubav sa mnom. I zabavi se, mora biti zabavno. S druge strane, čitav show može biti i ozbiljan, jer želim da sagledaju svoj život i ono što su postigli, budu inspirirani - izađu iz dvorane i učine nešto pozitivno sa svojim životom. Ali nikada loše stvari, karma se pobrine za loše ljude".

Pročitajte više