Noel Gallagher dao naslutiti da bi se Oasis mogao opet okupiti: "Nikad ne reci nikad"

Foto: EPA

NOEL GALLAGHER gostovao je u radijskoj emisiji, u kojoj je dao naslutiti da bi se legendarni bend Oasis mogao vratiti na scenu iako su donedavno njegov brat Liam i on bili u svađi.

Noel je zbog loših odnosa s mlađim bratom Liamom napustio Oasis 2009. godine, a sada je svojim odgovorom dao naslutiti da je moguće ponovno okupljanje legendarnog britpop benda.

"Nikad ne reci nikad, ali da bi se tako nešto dogodilo, okolnosti moraju biti izuzetne. To ne znači da se takve okolnosti neće stvoriti", rekao je Noel za BBC Radio.

"To je povratak na početak - sanjarenje, gledanje u nebo i razmišljanje o tome što bi život mogao biti. To mi je sada slično kao i početkom 1990-ih kad sam odrastao u siromaštvu i nezaposlenosti. Muzika me izvukla iz toga", dodao je popularni glazbenik.

Noel i njegov mlađi brat često su se sukobljavali, nerijetko u javnosti. Razlog njihovih svađa najčešće je bilo Liamovo ponašanje - ispadi i incidenti povezani s drogom. Međutim, čini se da su se braća nakon svih svađa pomirila, a navodno su nedavno pokrenuli novi zajednički posao u kojem će producirati filmove.

Pročitajte više