Noel Gallagher razvodi se od supruge nakon što su 22 godine bili zajedno

Foto: EPA

ZVIJEZDA nekadašnjeg benda Oasis, Noel Gallagher, razvodi se od supruge Sare MacDonald nakon 12 godina braka.

55-godišnji glazbenik i 51-godišnja glazbena publicistica upoznali su se 2000. godine, a vjenčali 2011. On se navodno već iselio iz njihove obiteljske kuće u Hampshireu te živi u Londonu, a sinovi Donovan i Sonny i dalje su im prioritet. Gallagher ima i stariju kćer Anais s bivšom suprugom Meg Mathews.

"Noel Gallagher i Sara MacDonald potvrdili su da se razvode. Noel i Sara zajedno će se nastaviti brinuti o svojoj djeci, koja su njihov prioritet. Mole medije da poštuju privatnost njih i njihove obitelji u ovome trenutku", rekao je glasnogovornik u službenom izvješću za javnost.

Noelov brat Liam tvrdio je da se Oasis nije ponovno okupio zbog Sare

"To je prava šteta, ali pokušavaju to civilizirano odraditi. Noel se iselio, ali Sara će se možda preseliti natrag u London. Neprestano rade na svemu kako bi bilo što manje problema oko toga", rekao je izvor za The Sun.

Zanimljivo je i da se Noelov brat Liam nije slagao sa Sarom te su u prošlosti imali nekoliko sukoba u javnosti. Čak je dao naslutiti i da se ponovno okupljanje Oasisa neće dogoditi baš zbog Sare.

Jedan je obožavatelj 2020. pitao Liama na Twitteru: ‘Bok, Liame, znaš li zašto Noel toliko mrzi ideju o ponovnom okupljanju Oasisa?", a Liam mu je odgovorio: "Već sam ti rekao da je on spreman za to, ali znaš-već-tko mu to neće dopustiti jer ona ne voli Oasisovu glazbu."

Pročitajte više