Nogometaš dobio tri djeteta s tri različite žene - u samo šest tjedana

Foto: Instagram

NAPADAČ Stoke Cityja Saido Berahino u 913 dana uspio je zabiti tek dva gola, no čini se kako nogometaš ima puno bolje vještine u krevetu, s obzirom na to da su mu navodno čak tri različite žene rodile dijete u samo šest tjedana.

Njegova bivša zaručnica Stephanie Christoforou (27) 30. svibnja rodila je dječaka Costu dok je Chelsea Lovelace, njegova bivša djevojka, 17. lipnja rodila curicu Aniyu Marie.

Kod oba djeteta na rodnom listu 25-godišnji nogometaš upisan je kao otac, piše The Mirror. No sad se pojavila još jedna žena koja tvrdi da je Berahino otac njezinog djeteta, koje je rodila 15. lipnja. Žena, čije ime nije navedeno iz pravnih razloga, preko suda traži da Berahino bude na rodnom listu i njezinog djeteta.

Berahino, koji je Stokeov najplaćeniji igrač s tjednom zaradom od 70 tisuća funti, i Stephanie, poduzetnica iz Birminghama, objavili su svoje zaruke u lipnju prošle godine. No napucala ga je nakon što je pokušao prokrijumčariti starletu Chelsea u njihov dom.

Ranije ove godine, i neimenovana 39-godišnja majka troje djece za The Sun otkrila je kako je putovala 160 kilometara kako bi provela večer s njim. Kad ga je ponovo posjetila u travnju, naljutio se jer mu se rugala. "Rekla sam mu da moja kći igra FIFU na računalu i da je ona zabila više golova tamo nego on u životu", otkrila je.

Berahino je zabio u nedjelju u porazu od Blackburna, no promašio je penal u sudačkoj nadoknadi.

Pročitajte više