Nogometaš Domagoj Vida zaveo kćer bivšeg predsjednika NK Osijeka

KAPETAN NK Osijeka, 21-godišnji Domagoj Vida, ljubi 20-godišnju odbojkašicu i studenticu osječkog Pravnog fakulteta Dunju Novalić, kćer bivšeg predsjednika NK Osijeka i vlasnika propale Gradske banke, Antuna Novalića, koji je u rujnu prošle godine preminuo od karcinoma. Svoju ljubavnu vezu Vida je obznanio tijekom priprema u Turskoj.

"Spojili smo se nekako preko prijatelja. Karlova sestra (napadač Osijeka Karlo Primorac, op.a.) i Bobina cura (bivši branič Osijeka Slobodan Stranatić, op.a.) druže se s njom od ranije. Našli smo se skupa u društvu i ... eto", rekao je Vida, a naveo je i kako mu ne smeta to što je Dunja tri centimetra viša od njega.

"Što da kažem pa u vezi smo tek tri tjedna, od čega smo sve skupa 10-ak dana bili zajedno, s obzirom na to da je Domagoj prvo bio na pripremama u Međugorju, a sad je u Turskoj", rekla je Vidina nova ljubav Dunja za Jutarnji list te dodala: "Upoznali smo se prije dva mjeseca. Za sada sve dobro funkcionira unatoč odvojenosti. No, i Domagoj i ja smo sportaši, navikli smo na česte izostanke pa imamo razumijevanja jedno za drugo. Uostalom, uskoro se vraćaju u Osijek, a kada počne prvenstvo, ipak će više biti ovdje pa ćemo imati i više vremena za sebe".

Nogometne vještine svog dragog Dunja još nije vidjela: "Na utakmici nisam bila posljednjih pet godina pa ga nikada nisam vidjela, ali bit će prilike na proljeće".

Pročitajte više