Nogometaš koji je pobjegao iz Dinama u Sarajevu oženio kćer legende Željezničara

Foto: Instagram

BOSANSKOHERCEGOVAČKI nogometaš Ajdin Hasić u Sarajevu se vjenčao s Aišom Zubanović, kćeri legendarnog napadača Željezničara Hadisa Zubanovića.

Mladenka je zablistala u vjenčanici optočenoj kristalima i s prorezom. Na društvenim mrežama osvanule su brojne snimke i fotografije s vjenčanja.

Bosanskohercegovački mediji javljaju da je na vjenčanju bila i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide.

Pobjegao iz Dinama

21-godišnji Ajdin je prije više od tri godine pobjegao iz Dinama. Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. U listopadu 2018. godine, prema informacijama s Maksimira, klub je igraču ponudio produljenje ugovora.

Budući da je Ajdin Hasić tad bio maloljetan, ugovor je trebao potpisati njegov otac. Da otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora - prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor. Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir, a mladi nogometaš napustio je Dinamo.

Posljednje dvije godine bio je igrač turskog velikana Bešiktaša. Krajem svibnja turski mediji javljali su da je na odlasku iz Bešiktaša jer je označen kao višak u momčadi, a zasad nije poznato gdje bi mogao završiti karijeru.

Pročitajte više