Nogometaš PSG-a prekinuo 10-godišnju vezu pa se samoizolirao s prezgodnom plesačicom

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ PSG-a Julian Draxler nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu, a nekoliko mjeseci kasnije već ima novu djevojku s kojom je trenutno u samoizolaciji.

Riječ je o plesačici Sethanie Taing koju je upoznao prošle godine. U rujnu prošle godine objavili su prvu zajedničku fotografiju, a prije dva mjeseca prvi su se put pojavili zajedno u javnosti. Prekrasna Sethanie odmah je privukla velik interes javnosti pa je tako odmah porastao i interes za njihovim privatnim životom. 

I unatoč tome što su zajedno tek nekoliko mjeseci, Draxler i njegova djevojka igrom sudbine (odnosno pandemije) sada zajedno provode 24 sata dnevno, a sudeći prema fotografijama na Instagramu, to im uopće ne pada teško. "16. dan s mojom boljom gorom polovicom", napisala je Sethanie uz njihov zajednički selfie iz samoizolacije.

Draxler je prije Sethanie 10 godina bio u vezi sa svojom srednjoškolskom ljubavi Lenom Stiffel koja se nije voljela previše eksponirati u javnosti te se čak nije služila ni društvenim mrežama. Za razliku od Lene, Sethanie se već sprijateljila s nekim djevojkama Draxlerovih suigrača, a mediji je već svrstavaju u najpopularnije PSG-ove WAGs-ice. Plesačicu na Instagramu trenutno prati više od 65 tisuća ljudi.

Pročitajte više