Nominirani Marko, Saša i Lucija; Luce nominirala "ljubavnika" Sašu!

OVOTJEDNA live emisija započela je ukorom Big Brothera koji je izrazito nezadovoljan stanarima koji se ponašaju kao djeca. Razuzdani su se stanari toliko opustili da su zbog bacanja praznih boca od vode i polijevanja po Kući dobili obavijest da im slijede oštre kazne. Prva se oglasila Elizabeta koja je svoju suparnicu Rinu okrivila za nered u kući jer plavokosa Riječanka svoje zube pere vodom iz boca iako je voda iz slavina u kući sasvim kvalitetna i dobra za obavljanje higijenskih potreba. Beta, naime, Rinu smatra odgovornom za većinu problema u Kući unatrag dva tjedna, otkad se plavuša nakon izbacivanja vratila u show.

Voditeljica Antonija Blaće u zagrebačkom je studiju ugostila astrologinju Kseniju koja je analizirala i okarakterizirala odnos Saše i Lucije koji se u posljednjih tjedan i pol dana dobrano zahuktao. Luciju je, zbog prisnog odnosa sa Sašom, ostavio dečko s kojim je u vezi bila četiri godine, a astrologinja smatra da, iako se Luce i Saša očito jako dobro slažu i iako između njih postoji vatra, oni kao par ne bi uspjeli na duge staze. Ksenija je napomenula kako će u razdoblju od 4. do 14. studenog Lucijina osobnost isplivati na jedan osobit način, tako da temperamentna Luce itekako ima još mnogo toga za pokazati.

Bit će para za sljedeći tjedan

Tijekom live emisije, stanari su dobili zadatak, igru sličnu Twisteru u sklopu koje su morali u roku od jedne minute ostvariti kombinaciju koju im je zadao Big Brother. Zadatak su uspješno izvršili, a sutra će saznati što su osvojili. Big Brother im je samo napomenuo da ih očekuje zaista jedinstvena nagrada. Ovotjedni zadatak stanara bio je da naprave hip-hop verziju Pepeljuge. Sami su morali osmisliti tekst i scenarij, ali i oslikati lutke kojima su se služili u predstavi. Zadatak su uspješno izvršili pa im se budžet povećao za pedeset posto, tako da na raspolaganju idućeg tjedna imaju 2950 kuna.

Prilikom ovotjednih nominacija najviše su glasova "prikupili" Marko sa osam, te Lucija i Saša sa po pet nominacija. Marko je, prema mišljenju stanara koji su ga nominirali, previše glasan, bahat i dominantan, Saši su najviše prigovarali lijenost, bahatost te vrijeđanje i ulizivanje drugim osobama, dok su Luciji standardno prigovarali licemjernost, bahatost, tvrdoglavost i olako ulaženje u sukobe. Najveće iznenađenje na nominacijama priuštila nam je Lucija koja je sasvim očekivano nominirala Marka jer se previše nameće kao vođa, te isto toliko neočekivano nominirala Sašu koji, prema njezinom mišljenju, previše pada pod Markov utjecaj.

Z.K.
Foto: RTL

Pročitajte više