Norveška princeza zaljubila se u biseksualnog šamana

Foto: Instagram

NORVEŠKA princeza Martha Louise podijelila je sa svijetom vijest da se zaljubila u šamana iz Los Angelesa Dureka Verretta.

47-godišnja članica kraljevske obitelji vijest je objavila u ponedjeljak na Instagramu, uz fotografiju s tri godine mlađim odabranikom. "Osjećam se jako sretno i blagoslovljeno što mi je on dečko", napisala je između ostalog.

Usput je odmah odgovorila i potencijalnim kritičarima, kojima je poručila da nije na njima da biraju za nju ili je osuđuju. I Verrett se na Instagramu pohvalio fotografijom s princezom, a u svojoj objavi nazvao ju je "boginjom koja mu dopušta da bude ono što jest bez osuđivanja".

Vijest princeze dolazi dvije godine nakon razvoda od prvog muža, pisca Arija Behna, s kojim ima tri kćeri. Bivši par vjenčao se u svibnju 2002. godine.

Martha Louise najstarije je dijete norveškog kralja Haralda V. i kraljice Sonje. Četvrta je u redu za tron, nakon njezinog mlađeg brata Haakona i njegove djece.

Na službenoj stranici norveške kraljevske obitelji navodi se kako princeza živi izvan Osla sa svojim kćerima, no sudeći prema objavama na njezinom Instagramu, u posljednje vrijeme više je u Kaliforniji.

Verrett sebe opisuje kao "autora, aktivista i vođu pokreta za osnaživanje žena". Na sajtu navodi i kako služi kao "medijator ili most između spiritualnog i fizičkog", a tvrdi i kako je ljudima pomogao da pobijede rak.

Na Linkedlnu Verrett piše kako je radio kao umjetnički direktor u New Yorku, ali i kao model, prije nego što je postao šaman.

No biseksualni šaman nije bez skeptika. Vantrú, islandska ateistička skupina, objavila je priču o njemu 2016. godine, nazvavši ga "prevarantom koji hvata bolesne i očajne ljude."

Inače, Verret je u utorak stigao u Norvešku, a za vikend s princezom kreće na turneju kroz pet gradova. Ulaznice za događaje "Princeza i šaman" te "Aktivirana božanstvenost" prodaju putem interneta po cijeni od 65 do 140 dolara.

Pročitajte više