Nova britanska "IT girl" Agyness Deyn potpuno gola trčala Manhattanom

BRITANSKI supermodel Agyness Deyn svojom pojavom uspjela je zapanjiti prolaznike u New Yorku - na snimanju na Manhattanu, na kojem je surađivala s poznatim fotografom Ryanom McGinleyem, ulicom je protrčala potpuno gola.

Fotograf je na njujorškim ulicama rekonstruirao staru čuvenu fotografiju koja je obišla svijet na naslovnici časopisa Pop, na kojoj par - muškarac i žena, bježeći od vatre iz zapaljene zgrade, potpuno goli skaču kroz prozor. Iako se Agynessina vratolomija činila prilično opasna za jednu tako sitnu i mršavu manekenku, opasnosti nije bilo jer su je u podnožju ulice čekali scenski radnici, spremni da je uhvate u pahuljasti vatrogasni "trampolin".

Agyness Deyn je proglašena nasljednicom Kate Moss - zbog mršavosti i "heroinskog" izgleda, ali i zbog osebujnog odjevnog stila koji njeguje kad ne hoda po modnim pistama. Međutim, čini se da Agyness plijeni pozornost kakva god se pojavila - u tartanskom kompletiću, Chanelovoj skupocjenoj haljini iskombiniranoj sa "starkama" ili pak potpuno gola.

V.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više