Nova djevojka Chrisa Browna: Rihanna ili pljunuta Rihanna?

LOSANĐELESKI nasilnik Chris Brown sramotu oko premlaćivanja bivše djevojke Rihanne je, izgleda, zaboravio - barem ako je suditi prema njegovom nimalo pokajničkom stavu koji izražava pred paparazzima. Chris u zadnje vrijeme obilazi tulume i zabave na kojima u društvu poznatih ljepotica provodi noći, a njegova nova djevojka, pjevačica Teyana Taylor, svojeg novopečenog dečka u divljem ritmu tulumarenja prati u stopu.

Na vrućem tulumu kod P Diddyja

A osim što se pokazala kao dobar privjesak i strpljiva pratilja, Teyana, barem ako se Chrisa pita, ima još jednu neprocjenjivu vrlinu - pljunuta je Rihanna. Ni onima najnevinijima neće trebati puno da zaključe koji je Chrisov tip žene.

Tako je (zasad) sretni par nedavno tulumario kod P Diddyja, repera poznatog po razuzdanim zabavama, a iako su paparazzi uspjeli uhvatiti nekoliko vrućih fotki novopečenih ljubavnika, oni i dalje inzistiraju na tome da među njima nema ništa.

"Chris mi je poput brata i uz njega sam bez obzira na sve"

Chris Brown i Teyana Taylor prvi put su viđeni zajedno na baseball utakmici u Los Angelesu početkom prošlog mjeseca, ali poput pravih iskusnih showbizera, svoju vezu još uvijek pokušavaju sakriti. Međutim, Teyana je tada ipak jednom tabloidu udijelila nekoliko riječi na ovu temu, naglašavajući kako joj je Chris "poput brata" te "kako je ona uz njega bez obzira na sve" te "unatoč tome što se između njega i Rihanne (možda) dogodilo".

Pročitajte više