Nova godina u Zadru uz koncert kralja popa Michaela Jacksona

Foto, video: Davor Strenja

U ZADAR su danas došli mnogobrojni posjetitelji iz svih dijelova Hrvatske kako bi uživali u spektakularnom koncertu kralja popa, Michaela Jacksona koji nastupa večeras sa svojim plesačima na Trgu pet bunara u Zadru.

Od podneva grad je već pun i svi su ushićeni, jer moramo priznati, bili njegovi obožavatelji ili ne - ovo je spektakl. Nakon sedam dana uzdizanja virtualne jelke u uvali Jazine pokraj zadraskog mosta uslijedit će večeras i virtualni koncert Michaela Jacksona na Trgu pet bunara.



Grad Zadar i Turistička zajednica grada Zadra organiziraju doček Nove godine istodobno na više lokacija unutar gradske povijesne jezgre, s ciljem pružanja niza programa za različite ukuse gostiju. Razni izvođači i bandovi će Zadrane i njihove goste uz pjesmu i ples uvesti u Novu 2016. godinu.

Posjetitelji mogu birati i prošetati između nekoliko pozornica koje se nalazie na Narodnom trgu, na Trgu pet bunara na zadarskom adventu, u Varoši i na Forumu. Na centralnoj pozornici na Narodnom trgu nastupaju  Bepo Matešić, David Ricov i grupa Kanela, a na Forumu sviraju Black Coffee i Zadar Express. U Varoši, na pozornici na terasi caffe barova Kult i Dišpet, na stage se penju odlični zadarski mladi band Neprijatelji uz pratnju DJ-a. Na adventskoj pozornici na Trgu pet bunara od 22 sata održat će se virtualni hologramski koncert Michaela Jacksona. Zabava se nastavlja uz grupu Vista i vrhunski show.

Pročitajte više