Nova "guza" na estradnoj sceni: "Želim se ljudima svidjeti preko svojih pjesama"

NAŠA zaista raskošna i šarolika estradna scena postala je bogatija za još jedno lice. Njezino ime je Dijana Mandurić i pjevanjem se bavi posljednje četiri godine. 23-godišnja Zagrepčanka nastupala je na nekoliko većih festivala, a njezina zadnja pjesma "Samo jednom" na MediaFestu osvojila je nagradu za najbolju produkciju.


Iako je dosad snimila tek četiri pjesme, kao i videospotove za njih, Dijana nam je najavila da ove jeseni planira izdati pop album. "Svjesna sam kakva je situacija na domaćoj estradi i koliko se teško probiti, ali moj život je glazba", kaže nam Zagrepčanka čiji su glazbeni uzori Beyonce, Rihanna, Celine Dione i, kako sama kaže, sve ostalo što valja. 

Dijana tvrdi kako ne smatra da je izgled nebitan za probitak na estradu i prije nekoliko dana pozirala je poznatom fotografu Marku Zirdumu, koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri razodjenuo mnoge poznate Hrvatice. "Moje pjesme su mi na prvom mjestu. Nisam razmišljala o tome hoće li mi te fotografije pomoći u daljnjoj karijeri. Ne očekujem to i želim se svidjeti ljudima preko svojih pjesama", kaže nam 23-godišnja Dijana koja je Zirdumu pozirala u seksi tanga bodyju.

Pročitajte više