Nova Miss Hrvatske otkrila nam je što želi promijeniti u Hrvatskoj

Foto: Press

HRVATSKA je sinoć dobila novu Miss. Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. godine je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva koja živi u Zagrebu. Jutro nakon izbora kratko smo popričali s novom misicom koja nam je otkrila da je još uvijek pod dojmom sinoćnjeg izbora.

"Sretna sam i nadala sam se pobjedi. U nekim trenucima nisam baš bila sigurna jer mi je konkurencija bila jaka. Još uvijek sam pod dojmom", kazala je Katarina i dodala da smatra da ju je od ostalih djevojaka zasigurno izdvojila visina i iskustvo u modelingu. 

Pitali smo Katarinu je li već vidjela konkurentice za Miss svijeta iz ostalih zemalja.

"Ne znam detalje svjetskog izbora, ali kad sam se prijavila na izbor za Miss, tad sam počela i pratiti na koji način pobjednice predstavljaju svoju zemlju", kaže nam ona.

Nemoguće je oteti se dojmu da su Hrvati potpuno zapostavili izbore za Miss, te da danas jedva prepoznaju misice, dok su one prve, poput Anice Kovač i Branke Bebić, bile prave zvijezde.

"Izbor za Miss Hrvatske se ne cijeni dovoljno, ali ću se potruditi da se to promijeni", kaže Katarina. Među svojim prethodnicama, kaže, ne može izdvojiti najljepšu jer je svaka predstavljala Hrvatsku najbolje što može. 

Katarinu smo pitali i za nogometaše, jer su oni nezaobilazna tema kada je riječ o misicama i njihovim boljim polovicama.

"Ne gledam tako na nogometaše. Njih vidim kao ljude koji često u nama izazivaju ponos. Ponosna sam na sve nogometaše koji su nas učinili sretnima tijekom Svjetskog prvenstva", kaže Miss. Na Instagramu je otkrila da je u vezi, a dečko i njezini najbliži bili su joj velika podrška tijekom natjecanja. 

Miss Hrvatske nam je rekla i što želi promijeniti u današnjoj Hrvatskoj.

"S obzirom na današnju situaciju u svijetu po pitanju okoliša, mislim da trebamo više brinuti i dati svoj doprinos prirodi. Živim zeleno, moj je moto kojim želim jasno označiti opredijeljenost rješavanja problema otpada, njegovog recikliranja i pravilne upotrebe", zaključila je.

 

Pročitajte više