Nova Miss Srbije oduševila ljude: "Najljepša cura u posljednjih 20 godina izbora"

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell

ANJA RADIĆ iz Beograda nova je Miss Srbije.

"Emocije i uzbuđenje i dalje postoje. Bila sam šokirana kada su izgovorili moje ime. Mislim da ne postoje riječi kojima bih mogla opisati kako sam se osjećala u tom trenutku. Suze su, naravno, bile prisutne", ispričala je Anja za Telegraf.rs.

Ova 21-godišnjakinja nekoliko se godina bavi manekenstvom, a studira i na fakultetu za projektni menadžment. Ističe kako joj je velika želja pokazati da missice nisu samo lijepe, već da imaju puno toga reći i pokazati.

"Predrasuda će uvijek biti. Naravno, ljude uglavnom boli uspjeh, ali gledam da, kada primam kritike, to budu ljudi koji već imaju neki uspjeh iza sebe i da ti komentari imaju neku osnovu", rekla je. U nedjelju je u jednom beogradskom restoranu organizirano i predstavljanje novoizabrane Miss Srbije. 

Anji ovo nije prvo pojavljivanje na izboru za Miss. Naime, 2019. godine prijavila se za Miss Srbije i ušla u top 20. 

"Te godine nisam osvojila nagradu, ali sam nastavila raditi i truditi se. Vjerovala sam u sebe pa sam se prijavila opet i ovaj put sam postala Miss Srbije", zaključila je Anja. 

Anja je popularna i na Instagramu gdje je prati više od 15.000 ljudi. Mnogi pratitelji čestitali su joj na tituli missice.

"Ovo je prvi put u povijesti da je Srbija izabrala najljepšu djevojku", "Odavno nitko ovako šarmantan nije predstavljao Srbiju, prekrasna si", "Najljepša cura u posljednjih 20 godina izbora", "Najljepša si, ravno po pobjedu", samo su neki od komentara.

Pročitajte više