Nova šansa za udavače - George Clooney ponovo slobodan!

GEORGE CLOONEY prekinuo je sa svojim 29-godišnjom djevojkom Sarom Larson nakon samo godinu dana veze. Sarah, bivša konobarica koja se svog posla odrekla kako bi Georgea mogla pratiti po premijerama i društvenim eventima, shrvana je zbog okončanja njezine ljubavne veze s najpoželjnijim neženjom na svijetu, a glumčev glasnogovornik Stan Rosenfield odbio je dati ikakav komentar. "Neću i ne želim komentirati Georgeov privatni život", rekao je.

George i Sarah upoznali su se u lasvegaškom noćnom klubu Moon, gdje je Sarah radila kao konobarica u lipnju prošle godine i otad su bili nerazdvojni. Ubrzo je dala otkaz kako bi mogla putovati svijetom kao pratnja velikom glumcu, a prvi su puta svoju vezu svjetskoj javnosti obznanili na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, prošlog kolovoza. Kasnije tog mjeseca zajedno su doživjeli i prometnu nesreću, nakon koje je Clooney crvenim tepihom šetao u zavojima, a ona na štakama. Početkom godine Sarah je Georgea pratila i na dodjelu Oscara i time postala prva žena, koja se s glumcem pojavila na tom prestižnom eventu.

Tijekom njihove veze tabloidi su mnogo puta pisali kako se par razišao zbog kompromitirajućih fotografija na kojima se Sarah, između ostalog, ljubi sa svojim prijateljicama i pozira u seksi izdanjima, zbog čega je bila glavna meta showbiz kritičara koji su je optuživali kako njezino ponašanje kompromitira ugled poznatom glumcu. George je svoju tadašnju djevojku neumorno branio, a njegovi su prijatelji Sarah doživljavali kao srdačnu i nenametljivu, otkrivajući kako je Clooney "zaljubljen kao nikad prije".

No sada ti isti prijatelji medijima pričaju sitne detalje njihovog razvoda. "George je sretan što je opet sam. Počeo se osjećati prigušenim i jednostavno mu je bilo potrebno malo prostora. On i Sarah su imali malo toga zajedničkog, bili su prerazličiti jer dolaze iz potpuno različitih sredina", ispričali su. Glumac se navodno privremeno odselio u jedan losanđeleski hotel dok se Sarah, koja je slomljena zbog prekida, odseli iz njegove vile na Beverly Hillsu. Time su i konačno demantirane sve glasine da se zakleti neženja George napokon namjerava skrasiti.

K.H.

Pročitajte više