Nova snimka Morgana Freemana rastužila obožavatelje, mnogi komentiraju jedan detalj

Foto: Profimedia

POSLJEDNJIH mjeseci strani mediji pišu o sve lošijem zdravstvenom stanju američkog glumca Morgana Freemana (86). Nakon što je u srpnju propustio promociju nove serije zbog iznenadne bolesti, njegov prijatelj je rekao da se glumac nalazi u zdravstveno kriznoj situaciji.

Nedavno snimljen u New Yorku

TikTokom se proširio video Morgana kako izlazi iz zgrade u New Yorku u pratnji svog tima. Bio je ležerno odjeven, sporo se kretao, ali je mahnuo okupljenim obožavateljima. Mnogi korisnici TikToka u komentarima su pisali kako su spazili jedan detalj na glumcu. Naime, nosio je rukavicu. 

"Što se dogodilo njegovoj ruci?", "Boli me gledati Freemana i Brucea Willisa ovakve. Najdraži su mi glumci", "Zašto ima rukavicu?", "Želim da Morgan živi vječno", pišu obožavatelji u komentarima.

@underratedsimpsons Golden years of a silver screen icon. #morganfreeman ♬ Brooks Was Here - Thomas Newman & Hollywood Studio Symphony

Glumac boluje od fibromialgije, kronične bolesti koju karakterizira pojačana osjetljivost na bol u određenim dijelovima tijela. 2008. godine je doživio tešku prometnu nesreću u Mississippiju i bio je teško ozlijeđen.

Auto mu je završio u kanalu, a njega su s mjesta nesreće odvezli helikopterom. Posljedica te nesreće je paraliza lijeve ruke. Kirurzi su pokušali Freemanu spasiti ruku, ali šteta na živcima bila je prevelika.

Prijatelji izrazili zabrinutost

Prijatelji su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje, pogotovo jer je u kratkom periodu ljetos smršavio 11 kilograma.

"Morgan je još uvijek jedan od najmarljivijih ljudi u Hollywoodu. Ali jadnik trpi nevjerojatnu bol. Boli ga dok hoda, dok ustaje sa stolice, pa čak i dok samo pomiče ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji", rekao je izvor za američki tabloid.

"Kada trpite toliku bol, apetit samo nestane. Zato smo zabrinuti za njega", dodao je drugi izvor. Međutim, njegov predstavnik je za isti portal poručio da su tvrdnje prijatelja "neistinite". Ipak, krajem srpnja su se pojavile fotografije Freemana na crvenom tepihu koje su privukle pažnju javnosti jer na njima glumac izgleda vidno mršavije.

Pročitajte više