Nova zvijezda društvenih mreža: Tragična smrt njene bake potresla je svijet

Foto: Instagram

OKO 70.000 LJUDI na Instagramu prati 21-godišnju Camille Gottlieb.

Ako vam njeno ime ništa ne znači, možda će vam biti jasnije kad napišemo da je kći princeze Stephanie i njezinog bivšeg tjelohranitelja Jeana Raymonda Gottlieba. A ako vam i dalje nije jasno, njena baka bila je tragično poginula glumica i princeza Grace Kelly.

Iako zapravo nije princeza jer je rođena u izvanbračnoj zajednici, njen se život bar na društvenim mrežama doima poput onog princeze. Omiljeni načini opuštanja su joj kupanje u bazenima vila i odmaranje na egzotičnim destinacijama.

Camille je nevjerojatno slična svojoj majci, koju su svojedobno proglašavali jednom od najljepših žena svijeta, no jako je vezana uz svog oca kojeg često spominje na Instagramu.

Stephanie je dugo tajila tko je otac njene kćeri, što je izazvalo pravi skandal.  Pogotovo jer je Stephanie već imala dvoje djece iz braka s drugim osobnim čuvarom, Danielom Ducruetom.

Camille je posvećena humanitarnom radu pokrenula edukativni program kojem je cilj upozoriti mlade na opasnost vožnje u alkoholiziranom stanju.

Grace Kelly poginula je 1982. u prometnoj je nesreći. Prema službenoj verziji, doživjela je blagi moždani udar tijekom vožnje prema Monte Carlu i Roverom 3500 kojim je upravljala sletjela u provaliju. 

Oko smrti su se tijekom godina razvile brojne teorije zavjera, a jedna od popularnijih je ona da je zapravo vozila tada 17-godišnja Stephanie.

Druga teorija je da ju je ubila mafija jer se protivila kockarskom i nekretninskom biznisu u Monaku.

Pročitajte više