Novak slavio pobjedu na Wimbledonu, uzeo mikrofon pa zapjevao Miljacku. Video je hit

Foto: Instagram

NOVAK ĐOKOVIĆ u jednom je restoranu slavio pobjedu na ovogodišnjem Wimbledonu.

Snimke s Novakova slavlja proširile su se društvenim mrežama. Jedna od njih prikazuje slavnog tenisača kako pjeva hit Halida Bešlića Miljacka. 

Naime, Đoković je uzeo mikrofon, okrenuo se prema svojoj supruzi Jeleni i posvetio joj stihove pjesme. Ona je Novaka oduševljeno gledala i slušala.

Đoković sedmi put u karijeri osvojio Wimbledon

U finalu je ovaj put svladao Nicka Kyrgiosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Srpski tenisač tako je obranio naslov na Wimbledonu i ukupno 21. put pobijedio na Grand Slamu, ali mu to neće pomoći na ATP ljestvici.

Naime, Đoković je pao četiri mjesta i sada je sedmi tenisač svijeta jer se Wimbledon ove godine nije igrao za bodove. To je odgovor ATP-ja i WTA-a na odluku čelnika Wimbledona da na njemu ne mogu nastupiti ruski i bjeloruski tenisači i tenisačice.

Jelena Đoković podržala supruga

Jelena se javila prije finala ovogodišnjeg Wimbledona. 

"Radujemo se nedjelji. Idemo!" napisala je tada, a po završetku teniskog turnira objavila je fotografiju na kojoj grli svojeg supruga.

Inače, Jelena i Novak upoznali su se dok su bili srednjoškolci, a sudbina ih je ponovo spojila nakon što se ona iz Milana preselila u Monako. Često je naglašavala da joj je prioritet bilo obrazovanje u nekoj zapadnoeuropskoj zemlji, koje je u to doba moglo dopasti samo najbolje od najboljih u njezinoj zemlji.

Pročitajte više