Nove Boratove snimke dovode Bijelu kuću u probleme, Trump ga izvrijeđao: Ljigavac

Screenshot: Twitter

AMERIČKI predsjednik Donald Trump nije birao riječi o Saschi Baronu Cohenu nakon što je njegov novi film Borat doveo Bijelu kuću u neugodnu situaciju.

Naime, kako se može vidjeti u jednom dijelu filma, glumica Maria Bakalova navodno je uspjela ući u Bijelu kuću bez odgovarajuće sigurnosne provjere i bez testa na koronavirus. 

U traileru se može vidjeti kako je Bakalova ušla u Bijelu kuću prošlog mjeseca, na nekoliko koraka od Ovalnog ureda.

"Trump je jako oprezan oko toga koga pušta u Bijelu kuću. Test za covid nije bio potreban - daj pet!", napisao je Cohen na Twitteru.

S druge strane, Trumpov odvjetnik Rudi Giuliani danima se brani nakon što je objavljen kadar u kojem drži ruku u hlačama dok je pored njega Maria, koja u filmu glumi Boratovu 15-godišnju kćer.

"Nije mi smiješan. Za mene je on ljigavac", rekao je u petak Trump o Cohenu novinarima u svom privatnom avionu Air Force One.

Cohen je poznat po prerušavanju u razne uloge u pokušajima da osramoti poznate face pred kamerama. On i Trump znaju se od sredine 2000-ih, kad je Cohen glumeći Alija G-a pokušao smjestiti biznismenu, no ovaj je brzo shvatio što se događa.

"Prije nekoliko godina pokušao me prevariti. Bio sam jedini koji je rekao: 'Nema šanse. Ovaj je lažnjak.' Ne znam ništa o njemu osim da me probao prevariti", rekao je Trump.

Bakalova je u Bijeloj kući bila u tri navrata, a jednom prigodom rukovala se s Trumpovim sinom Donom Jr-om. S obzirom na to da je u Bijeloj kući davala i intervju, mediji se pitaju kako je taj put uopće uspjela ući. Kadrovi tog intervjua nisu na kraju završili u filmu.

Pročitajte više