Nove informacije o Kate zabrinule javnost: "Ne očekujte njeno pojavljivanje uskoro"

Foto: EPA

NAJNOVIJE informacije o Kate Middleton zabrinule su ljude. Naime, izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili su za britanski Daily Beast da se princeza od Walesa neće pojavljivati u javnosti sve do kraja 2024. godine.

"Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine", rekao je izvor.

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Walesa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje. "Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje", navodi.

"Čim škola završi, obitelj seli u Sandringham", dodao je. Nagađa se i kako će princ William idućeg tjedna uzeti kratak odmor od svih kraljevskih dužnosti i provesti školske praznike sa svojom djecom. Vrlo je vjerojatno kako će se obitelj uputiti u Anmer Hall, svoj dom u Norfolku.

Pročitajte više