Novi Angelinin film ruši rekorde, a mediji se bave trudničkim kalendarom

DA JE jedna od najisplativijih glumica u Hollywoodu, trudna do zuba Angelina Jolie pokazala je novim komercijalnim uspjehom - film "Wanted" ("Tražen"), u kojem igra glavnu ulogu, veliko je iznenađenje na američkim kino blagajnama. Usporedno s Indexovom premijerom filma, "Wanted" je počeo igrati u SAD-u te u prvom vikendu zaradio više od 51 milijun dolara. To je najbolji filmski "komercijalni start" u karijeri Angeline Jolie, a najbolji je u povijesti i kad su u pitanju filmovi koji u lipnju kreću u distribuciju. Prema anketi jednog američkog filmskog portala, 61 posto glasača odabralo je upravo Angelinu kao glavni razlog za kupnju ulaznice.

Iako hrvatski kritičari baš i nisu oduševljeni akcijskim filmom u kojem se, uz Angelinu Jolie, pojavljuju Morgan Freeman i James McAvoy, američke kolege oduševljeni su radom ruskog redatelja Timura Bekmabetova. "Ovaj izvrsni, ultranasilni, hipnotički akcijski triler sadržava sve potrebne sastojke za uspjeh", piše kritičar časopisa Hollywood Reporter, a jednako oduševljenje vlada i u Rolling Stoneu: "'Film je smeće, ali mi se svejedno jako svidio. Svakako pogledati".

Odlučna u namjeri da sačuva svoj privatni život, a prvenstveno porod od medija, Angelina Jolie navodno je liječnike zamolila da o njezinom zdravstvenom stanju i fazi trudnoće ne govore niti sa suprugama, kako vijest ne bi došla do tabloida. Unatoč njezinim molbama, za medije je progovorio glavni doktor tima koji će je poroditi u Francuskoj, Alain Treisser. "Bilo bi vrijeme da je pregledam. Još nismo utvrdili sve detalje oko poroda. Očekivao sam da će mi se javiti prošlog tjedna, ali ništa od toga", rekao je doktor medijima i navodno razljutio glumicu jer je ignorirao njezinu želju za privatnosti.

Kad smo kod toga, nešto joj je ipak pošlo za rukom - američki tabloidi ovih se dana bjesomučno trude izračunati datum poroda, no u nedostatku podataka "tapkaju u mutnom" - mogla bi roditi "svaki čas" - i tako sve do kraja kolovoza.

M.A.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.