Novi dečko Indire Vladić Mujkić je 36-godišnji građevinski poduzetnik Ivan Papić

OTKRIVEN je identitet novog dečka pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić. Kako piše Extra, riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Novopečeni par uskrsne blagdane nije proveo zajedno, a Indira se od medija pokušala sakriti u rodnoj Županji, gdje je provela Uskrs s roditeljima, ocem Franjom i majkom Ismetom.

Ivan Papić je rođen u Berlinu. Njegov mlađi brat, 31-godišnji Stipo Papić, bio je poznati košarkaš. Igrao je za njemačku reprezentaciju, ali se zbog zdravstvenih problema prestao baviti sportom i posvetio se arhitekturi te je sa bratom Ivanom osnovao građevinsku tvrtku Papić-gradnja d.o.o.

Indira i Narcis Mujkić su prošlog tjedna putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

Da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao je u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti.

Indira o razvodu još nije progovorila u medijima, ali je 35-godišnji Narcis Mujkić, kojeg se u posljednje vrijeme povezuje sa stanovitom 21-godišnjom Stellom iz Bosne, o bračnom krahu prošlog tjedna kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Pročitajte više