Novi dečko spasio Avril Lavigne od utapanja: "Zaplivao je poput spasioca"

NAKON što se razišla od supruga, Avril Lavigne u veljači je započela ljubavnu vezu s reality zvijezdom Brodyjem Jannerom. Da je on njezin princ na bijelom konju, dokazuje i nezgoda koja se dogodila lijepoj pjevačici tijekom njihova odmora u Malibuu.

Naime, tijekom satova surfanja, koje joj je davao novi dečko, Avril je udarila glavom o dasku i onesvijestila se. Sve je to brzo spazio Brody i izvukao pjevačicu iz vode te joj dao umjetno disanje. "Brody je zaplivao poput spasioca i izvukao Avril na obalu. Kada je došla k sebi bila je presretna što je Brody bio tamo i što joj je spasio život", rekao je neimenovani izvor za Star magazin.

Podsjetimo, Avril se u rujnu razišla od supruga Derycka Whibleya, frontmana benda Sum 41, nakon tri godine braka. Nekoliko mjeseci kasnije upoznala je Brodyja, a njihova ljubav navodno se rasplamsala na prvi pogled. Prošli mjesec, Avril i Brody su napravili identične tetovaže tijekom putovanja u Los Angeles, a ljubav su objavili i na svojim Twitter profilima.

Pročitajte više