Novi Pokemoni su hit: Preko 25 milijuna pregleda u nešto više od 24 sata

Foto: Press

OVOG se tjedna pojavio prvi trailer za film "Pokemon: Detective Pikachu", a radi se o igranom filmu koji bi se u kinima trebao pojaviti u svibnju 2019. 

U trenutku pisanja ovog teksta video ima preko 25 milijuna pregleda, a to je izvrsna brojka jer trailer je pušten prije nešto više od 24 sata. Nadodamo li na to desetke milijuna pregleda s YouTubea i Twittera, možemo biti prilično sigurni da Warner Bros. ima jedan od velikih blockbustera 2019. 

Mnogi se pitaju što je izazvalo takve reakcije?

Kao prvo, Pokemon je hit ne samo među klincima već i među onima koji su odrastali u devedesetima. Ono što je starijoj ekipi "Star Wars", milenijalcima su Pokemoni. 

Uz sve to, ovo je prvi put da Pokemoni imaju vlastiti film koji nije dugometražna verzija dobro poznate anime, a radnja prati propalog Pokemon trenera koji traži nestalog oca. U svojoj potrazi upoznaje Pikachua s kojim komunicira i zajedno kreću u avanturu.

Pikachuu glas posuđuje Ryan Reynolds, a ako vas to buni, ne bi trebalo. Naime, spomenuti trener jedan je od rijetkih koji razumiju malenog žutog Pokemona koji je do sada izgovorio samo "pika-pika". 

Uz sve to, Pokemoni su dobili i suvremeni makeover pa izgledaju realistično što je neke pomalo užasnulo. Posebno u slučaju Mr. Mimea koji je već sam po sebi bio pokemonska verzija bića iz horora. 

Ovo je započelo i suludu raspravu o tome trebaju li Pokemoni izgledati stvarno ili ne. Na svu sreću, nikog nije briga za ove budalaštine. Većina reakcija je pozitivna, a film će se u kinima pojaviti 11. svibnja iduće godine i da, pokupit će brdo novca. 

 

Pročitajte više