Novi program u Gap Clubu

NEW GAP CLUB od početka ove godine kreće sa novim programom, u sklopu kojeg će svaki dan u tjednu osim ponedjeljka imati zasebna događanja.

Novi program službeno započinje 10.siječnja.2004. godine u subotu, kada će ujedno, u sklopu službenog relauncha biti predstavljena najjača rezidencija u Gradu Zagrebu i Hrvatskoj - Jean-Paul Noire - koji će od sada biti resident D.J. petkom na programu Essential Clubbing

«U zadnjih nekoliko mjeseci internacionalni team kluba odradio je velik i zahtjevan posao. Klupski prostor je doživio niz osvježenja,  u potpunosti smo promijenili vizualni identitet kluba. Postavili smo visoke ciljeve, kojih ćemo se cijelosti pridržavati. Jedan od ciljeva je i snažna rezidencija, u kojoj ćemo nastojati održati najviši nivo. Izuzetno mi drago što je svjetska renomirana zvijezda klupske scene Jean-Paul Noire, prepoznao ono što želimo napraviti te pristao biti resident D.J. petkom, na našem ključnom klupskom programu Essential Clubbing», istaknuo je menadžer kluba Goran Čiček.

«Mogu reći da sam jako sretan što mi je iz Hrvatske stigla ovakva ponuda, jer doista želim sudjelovati u onom što Goran i ekipa rade u New Gap Club-u. Veselim se što ću svaki petak biti u New Gap Clubu, i prisnom kontaktu s publikom, zbog su mi kojeg mi je Zagreb i Hrvatska uvijek u lijepom sjećanju», istaknuo je Jean-Paul Noire.

Osim petka, zaposlenu populaciju četvrtkom očekuje Distress Party s početkom u 18 sati, dok je u subotu na rasporedu program Resteless Soul. Utorak je rezerviran za studente, srijedom će klupsku scenu u Zagrebu upotpuniti Soul Caffe, a u nedjelju svi ljubitelji sunca, koktela i salse dolaze na svoje u programu Paraiso Tropical.

Pročitajte više